info@szaraznad.hu
Száraznád Technologies Kft.

Száraznád Technologies Kft.

Szolgáltatásaink

Terveztetés

Ahhoz, hogy letisztult, korrekt tervet adhassunk a kivitelező kezébe, kiviteli tervet is kell kérnünk a tervezőtől, melyre megbízásunk szintén kiterjed. Ez egy olyan nagyobb léptékű, részletező tervfajta, amely minden egyes szerkezetről, építőanyagról, építési rétegekről, technológiáról rendelkezik verbálisan is és jól értelmezhető, pontosan méretezett részletrajzokkal! Csupán építési engedélyi tervekből igen nehéz felelősen jó házat építeni!

Generál kivitelezés

Kézben tartjuk építkezését. Nem kell minden munkafolyamatot külön ellenőriznie, minden mesteremberrel külön-külön egyeztetnie. Ön megbíz minket, mi figyelünk a részletekre.

Építés

Családi házak és társasházak szerkezetépítése, generálkivitelezése- Szakipari munkák elvégzése (villanyszerelés, gépészet, ácsmunkák, tetőfedés, burkolás stb)- Irodaházak és ipari csarnokok építése- Emelet ráépítés, tetőtér beépítés- Vendéglátóipari egységek építése.

Felujítás

Lakását gyorsan felújítjuk, tapasztalt szakemberekkel, teljes körű garnciával!

Építőanyag kereskedelem

Igyekszünk az építkezés majd minden fázisát megkönnyíteni, segítséget nyújtani a legjobb alapanyagok kiválasztásában, megtalálni a legkézenfekvőbb megoldásokat akár építkezik, akár meglévő értékeinek felújítását tűzte ki célul. Kertépítés, hőszigetelés, burkolatok vagy szaniterek – mi ezekben is otthon vagyunk.

Árufuvarozás

Szállítóink elvégzik mindennemű szállításait, legyen szó a sitt elszállításáról, vásárolt angyagainak a házhoz szállításáról, vagy akár a költözésről. Leveszzük a cipekedés gondjait a válláról.

Tetőfedés és egyéb ácsmunkák

Új tetőt szeretne, vagy a régit lecserélni? Szakembereink nagy tapasztalattal elvégzik a munkát. De legyen szó előtetőről, vagy kerti pergoláról, akár a kocsibeálló vagy teraszáról, ács és tetőfedőink azt is elkészítik.

Épületgépészet

Az épületgépészet célja, hogy minden újonnan épülő-, bővülő- vagy felújítandó ingatlan rendelkezzen a komfortérzet maximalizálását biztosító közműves- és kényelmi szolgáltatásokkal, mint amilyen a fűtés, az ivóvíz, a szennyvíz-elvezetés vagy éppen a hatékony szellőztetés.

Földmunkák

Megbízható embereink a ház körüli földmunkákat elvégzik. Segítenek az engedélyek beszerzésében, a csőtörések, hibák feltárásában és akár a kézi földmunkák elvégzésében.

Nyílászáró beépítés, csere

Tönkrement ablakait, ajtóit cserélné, vagy épülő házába beépíttetné őket? Akár fa, műanyag, fém ajtóról, ablakról, vagy redőny, szúnyogháló beépítéséről a precíz, minőségi és kifogástalan munkát garantáljuk!

Szakembereink